ARTVİN / MERKEZ - Artvin Halk Eğitimi Merkezi

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık programını büyük bir heyecanla icra ettik. Katılımlarıyla bizleri onurlandıran valimiz Sayın Cengiz ÜNSAL'a Belediye Başkanımız Sayın Demirhan ELÇİN'e Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fahri Acar ‘a il protokolüne ve değerli halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Programı hazırlayan başta Esra Pınar ve Gülçiçek Aydemir olmak üzere bütün usta öğretici ve özel eğitimli kursiyelerimize teşekkür ediyorum.

İşaret dili kursumuz başlıyor , başvurular için: 0466 212 10 85

Haz

Artvin Halk Eğitim Merkezince Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Kapsamında Yıl Sonu Sergisi Açıldı

May

Unutulmaya yüz tutmuş Artvin yöresine ait Erham sanatını yaşatan Atvin Halk Eğitimi mekezinde usta öğreticilik yapan Nurhayat Bilgin, erham sanatını geleneksel dezgahlarda örerek günümüze uyarlanıp erhama yeniden hayat veriyor.

Mrt

Zurna kursumuz başlıyor. Başvurular için 466 212 10 85 numaralı hattımızı arayabilirsiniz.

Mrt

Tulum kursumuz başlıyor. Başvurular için 466 212 10 85 numaralı hattımızı arayabilirsiniz.

Mrt

Davul kursumuz başlıyor. Başvurular için 466 212 10 85 numaralı hattımızı arayabilirsiniz.

Mrt

Tahkimat kursumuz başlıyor. Başvurular için 466 212 10 85 numaralı hattımızı arayabilirsiniz.

Şbt

Tahkimat Kursumuz başlıyor, Kayıt için kurumumuza müracaat edebilirsiniz.

Şbt

Bilgisayar İşletmenliği Operatörlüğü kursumuzda İŞKUR Kariyer Danışmanlığı eğitimi verildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği eğitim iki gün boyunca devam edecek.

Ock

İlimiz Merkez ve Köy Muhtalarının katılımlarıyla Aile Okulu Kursu yapılmıştır. Muhtarlarımızın ilgiyle takip ettiği kursumuz önümüzdeki haftalarda farklı kurumlarla devam edecektir.